Integritetspolicy

Denna Integritetspolicy träder i kraft 25 maj 2018.

Din integritet är viktig för Jemtweb därför tar Jemtweb skyddet av dina personuppgifter på allvar. Här hittar du all information om hur Jemtweb hanterar dina personuppgifter.

Insamling och behandling av personuppgifter

Jemtweb samlar endast den information som bokföringslagen kräver samt för att kunna kontakta dig för support och fullgöra uppgifterna enligt avtalet. Jemtweb spar företagsnamn, adressuppgifter, e-postadress, kontaktuppgifter. organisationsnummer, telefonnummer, kontaktperson. Personuppgiftsansvarig är Jemtweb, Lennart Olsson, org.nr. 771016-8258, Thoméegränd 26, 831 35 Östersund, +46-(0)73-800 20 25. Jemtweb följer svenska personuppgiftslagen (SFS 1998:204). Jemtweb får inte samla in annan information som används i andra syften utan medgivande från dig som kund.

Vad är en personuppgift?

Uppgifter som kan identifiera en fysisk person klassas som personuppgift.

  • Namn
  • Adress
  • E-post
  • Telefonnummer
  • Personnummer
  • IP-nummer

Lagring

Alla personuppgifter sparas säkert på servrar inom Sverige dit endast Jemtweb har tillgång.

Jemtweb använder de säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda dina personuppgifter från obehöriga.

Begära ut dina uppgifter

Du kan en gång per kalenderår beställa den information som Jemtweb har sparat om dig.

Rätten att bli glömd

Personuppgifterna sparas endast så länge som bokföringslagen kräver,(7år) därefter så raderas personuppgifterna eller ett år efter avslutad kundrelation.

Marknadsföring och Profilering

Du har rätt att invända mot att personuppgifterna används för direktmarknadsföring, automatiserat beslutsfattande och profilering.

Uppdatera och korrigera dina personuppgifter

Du kan när som helst uppdatera och korrigera informationen som Jemtweb har sparad om dig, skicka i så fall ett mejl till lennart@jemtweb.se.

Delning av personuppgifterna till tredje part

Bee Byte AB, 

Bee Byte AB, Sommargatan 101A 656 37 KARLSTAD. Organisationsnummer: 559052-8062. Är det företag som Jemtweb använder som webbhotell. Vid fakturering och offerter kommer personuppgifter att delas med denna leverantör. Detta för att Jemtweb ska kunna utföra mina åtagande mot dig som kund.

LJW Redovisning AB

LJW Redovisning AB, Storgatan 52, 831 33 Östersund. Organisationsnummer: 556760-6198. Sköter min bokföring.

Kakor (”cookies”)

På Jemtweb.se används kakor (cookies) för att kunna se statistik, se hur många som besöker hemsidan och hur du hittade hit, vilka sidor du besöker och hur du navigerar på webbplatsen. Men du förblir anonym för Jemtweb.

Jemtweb använder också kakor för att komma ihåg att du godkänt meddelandet om kakor så du inte behöver klicka bort den varje gång du besöker Jemtweb.se.

 

Vad är kakor?

Kakorna är små textfiler som sparas på din dator, telefon eller surfplatta när du besöker webbplatsen. Kakorna hjälper webbplatsen att komma ihåg dina inställningar (t.ex. användarnamn, språk, textstorlek och andra förhandsval) under en viss tid. Tanken är att du inte ska behöva göra om inställningarna varje gång du går in på webbplatsen eller bläddrar mellan olika sidor.

Det finns två typer av kakor.

  1. Den ena typen av kaka sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Filen används till exempel för att komma ihåg att du godkände Cookie meddelandet.
  2. Den andra typen kallas sessionskaka (engelska “session cookie”). Under tiden du är inne påen webbsida lagras den temporärt i din dators minne. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare. Ingen personlig information, till exempel e-post eller namn, sparas om dig.

Jemtweb.se använder båda typerna av kakor.

Avstå från kakor

Om du inte vill att kakor lagras på din dator kan du gå in i webbläsarens säkerhetsinställningar och ställa in så att webbläsaren inte tar emot några kakor. I så fall måste du eventuellt göra om vissa inställningar varje gång du går in på en hemsida och vissa tjänster och funktioner kanske inte fungerar. Läs mer på aboutcookies.org. Du kan också ställa in så att webbläsaren varnar varje gång en hemsida försöker spara en kaka på din dator.

Google Analytics

Jemtweb.se använder Google Analytics, en webbanalystjänst av Google, Inc.

Informationen i de kakor som genereras när du besöker hemsidan inklusive din IP-nummer kommer att vidarebefordras och lagras av Google på deras servrar i USA. Informationen används av Google för att utvärdera och sammanställa en rapport med besöksstatistik så att vi kan analysera och förbättra vår hemsida.

Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman er IP-nummer med annan data som Google innehar.

Du förblir anonym

Jemtweb.se har ställt in Google Analytics så att verktyget anonymiserar den information som skickas till Google. Detta görs genom att Google Analytics trunkerar (tar bort) de sista siffrorna i besökarnas IP-adress innan uppgiften skickas till Google.

Avstå från att lämna statistik

Om du inte vill att dina besök på vår webbplats ska visas i statistiken i Google Analytics kan du installera ett tillägg i din webbläsare. Tillägget finns för webbläsarna Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari och Opera.

Google Analytics ”Opt-out” tillägg till webbläsare, på engelska

Sekretesspolicy på Google Analytics webbplats

Kontakt

Om du har några frågor tveka inte att kontakta Jemtweb.

Personuppgiftsombud för Jemtweb:
Jemtweb
Personuppgiftsombud, Lennart Olsson
Thoméegränd 26
831 35 Östersund
Telefon: +46 (0)73-800 20 25
E-post: lennart@jemtweb.se

Jemtweb förbehåller sig rätten att ändra denna Integritetspolicy vid behov.